Kerstconcert Oudenbosch' Mannenkoor

De Philharmonie van St. Petersburg
De Philharmonie van St. Petersburg

OUDENBOSCH – Belangrijke gebeurtenissen werpen hun schaduw ver vooruit. Zo ook het traditionele kerstconcert van Oudenbosch’Mannenkoor in de Kapel van de Broeders van St Louis. Dit jaar vindt het concert plaats op zondag 18 december, aanvang 15.00 uur (kapel open om 14.15u).

 

Het Oudenbosch’ Mannenkoor treedt op onder leiding van Christ Vergouwen en wordt op de vleugel begeleid door onze vaste begeleidster Hetty Sponselee.

 

Ook dit jaar heeft het koor weer gezorgd voor bijzondere gasten. Dit jaar namelijk treedt als gastkoor op het Koor van de Solisten van de Philharmonie van St.Petersburg uit Rusland onder leiding van Prof. Olga Stupneva. Een aantal jaren geleden was dit koor ook al te gast in Oudenbosch. Dit bleek zo succesvol te zijn dat het bestuur van OMK alles in het werk heeft gesteld om dit koor nogmaals te contracteren.

 

De kapel heeft maar een beperkt aantal plaatsen, dus het advies is om niet te lang te wachten als u kaarten voor dit concert wilt hebben. Parkeren kunt u naast en achter de Kapel.

 

Toegangskaarten zijn te koop bij ’t Koepelke op de Markt in Oudenbosch, via info@oudenboschmannenkoor.nl en bij Jaap van ’t Geloof tel. 0165-312190.

 

Als “Vriend van Oudenbosch’Mannenkoor” krijgt u een gereserveerde plaats, op volgorde van aanmelding. Wilt u ook vriend worden dan gelieve u contact op te nemen met Jaap van het Geloof 0165-312190, via e-mail: vriendenvan@oudenboschmannenkoor.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    W.v.d.Enden (zondag, 27 november 2016 14:35)

    Mooie en goede reclame voor ons concert maar als je niet weet waar je moet zoeken kom je er niet op en dat is jammer